Gratis woningontruiming Berkel en Rodenrijs is mogelijk

Wanneer een woning in Berkel en Rodenrijs ontruimd moet worden vanwege verhuizing of overlijden kies dan beslist voor Walther woningontruiming Berkel en Rodenrijs. Waarom? Wanneer de inboedel van de te ontruimen woning in Berkel en Rodenrijs de kosten van de woningontruiming overstijgt doen onze mensen de woningontruiming Berkel en Rodenrijs namelijk geheel gratis. Ook wanneer dit niet volledig het geval is, adviseren wij u om Walther woningontruiming voor een vrijblijvend offerte gesprek uit te nodigen. U komt dan wellicht in aanmerking voor een aanzienlijke korting op het marktconforme tarief voor een woningontruiming Berkel en Rodenrijs.

Woningontruiming-Berkel-en-Rodenrijs

Goede doelen hebben baat bij woningontruiming Berkel en Rodenrijs

Tijdens bijna elke woningontruiming Berkel en Rodenrijs komen wij huisraad en artikelen tegen die  een 2e leven verdienen en waar mensen die het hard nodig hebben blij mee zijn. Deze bruikbare goederen worden tijdens een woningontruiming apart gehouden en verzameld. Huisraad, onbruikbare artikelen en vloerbekleding worden volgens de wettelijke richtlijnen bij de milieustraat afgeleverd en verwerkt. Wanneer de woningontruiming is afgerond zorgen wij er voor dat huisraad en artikelen die een 2e leven verdienen een juiste bestemming krijgen. Zo maken wij mensen blij en wordt het milieu ook nog eens ontzien.

Sommige woningontruimingen in Berkel en Rodenrijs moeten binnen 72 uur leeg

Wanneer een dierbaar familielid is overleden, die woonachtig was in de kamer van een verpleegtehuis of aanleunwoning krijgen nabestaanden te maken met het feit dat de zorgkamer of aanleunwoning binnen 72 uur leeg dient te worden opgeleverd. Dit zorgt bij de nabestaanden vaak voor onbegrip, maar dit heeft alles te maken met de wachtlijsten en vergoedingen die zorginstellingen krijgen. Omdat veel nabestaanden emotioneel vaak niet in staat zijn om de woning te ontruimen wordt Walter woningontruiming Berkel en Rodenrijs ingeschakeld. Onze mensen zorgen dat de ontruiming snel en discreet geschiedt.

Informatie over woningontruiming Berkel en Rodenrijs

U kunt de mensen van Walther woningontruiming 7 dagen per week bellen en inschakelen voor een woningontruiming Berkel en Rodenrijs. Bel voor meer informatie: 085 – 0609666

Regel vandaag nog u woningontruiming!