Gratis woningontruiming Voorburg is bij ons mogelijk

Wanneer een woning in Voorburg ontruimd moet worden vanwege verhuizing of overlijden kies dan beslist voor Walther woningontruiming Voorburg. Waarom? Wanneer de inboedel van de te ontruimen woning in Voorburg de kosten van de woningontruiming overstijgt doen onze mensen de woningontruiming Voorburgs namelijk geheel gratis. Ook wanneer dit niet volledig het geval is, adviseren wij u om Walther woningontruiming voor een vrijblijvend offerte gesprek uit te nodigen. U komt dan wellicht in aanmerking voor een aanzienlijke korting op het marktconforme tarief voor een woningontruiming Voorburg.

Woningontruiming-Voorburg-2
Woningontruiming-Voorburg-2

Goede doelen hebben baat bij woningontruiming Voorburg

Tijdens bijna elke woningontruiming Voorburg komen wij huisraad en artikelen tegen die  een 2e leven verdienen en waar mensen die het hard nodig hebben blij mee zijn. Deze bruikbare goederen worden tijdens een woningontruiming apart gehouden en verzameld. Huisraad, onbruikbare artikelen en vloerbekleding worden volgens de wettelijke richtlijnen bij de milieustraat afgeleverd en verwerkt. Wanneer de woningontruiming Voorburg is afgerond zorgen wij er voor dat huisraad en artikelen die een 2e leven verdienen een juiste bestemming krijgen. Zo maken wij mensen blij en wordt het milieu ook nog eens ontzien.

Sommige woningontruimingen in Voorburg moeten binnen 72 uur leeg

Wanneer een dierbaar familielid is overleden, die woonachtig was in de kamer van een verpleegtehuis of aanleunwoning krijgen nabestaanden te maken met het feit dat de zorgkamer of aanleunwoning binnen 72 uur leeg dient te worden opgeleverd. Dit zorgt bij de nabestaanden vaak voor onbegrip, maar dit heeft alles te maken met de wachtlijsten en vergoedingen die zorginstellingen krijgen. Omdat veel nabestaanden emotioneel vaak niet in staat zijn om de woning te ontruimen wordt Walter woningontruiming Voorburg ingeschakeld. Onze mensen zorgen dat de ontruiming snel en discreet geschiedt.

Informatie over woningontruiming Voorburg

U kunt de mensen van Walther woningontruiming 7 dagen per week bellen en inschakelen voor een woningontruiming Voorburg. Bel voor meer informatie: 085 – 0609666

Regel vandaag nog u woningontruiming!