Woningontruiming Zoetermeer Den Haag kan ook gratis*

Wanneer de waarde van de inboedel kostendekkend is

Een woningontruiming staat in de meeste situaties niet op zichzelf. Vaak ligt hier een negatieve gebeurtenis aan ten grondslag. U moet dan denken aan een overlijden, een scheiding en in de zakelijke sfeer een faillissement. De medewerkers van Walther woningontruiming hebben vele jaren ervaring met het snel, efficiënt en discreet verzorgen van een woningontruiming. Wanneer u de ontruiming door Walther woningontruiming laat verzorgen is een positieve bijkomstigheid, dat de woningontruiming in de regio Delft, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer voor aantrekkelijke tarieven en soms zelfs gratis door ons wordt verzorgd.

Onze mensen leveren de woning bezemschoon op

Spijkers en schroeven uit de muren verwijderen is bij Walther woningontruiming een van de standaard onderdelen van een ontruiming. Ook bestaat de mogelijkheid om door onze medewerkers vloerbedekking te laten verwijderen en schoonmaak werkzaamheden te laten verrichten. Zodat de woning of het kantoor bezemschoon kunnen worden opgeleverd. Dit wordt door verhuurders vaak geëist, anders krijgt u achteraf te maken met extra kosten. In sommige situaties doet Walter woningontruiming de totale ontruiming gratis. Hiervan kan sprake zijn wanneer er meubels en huisraad zijn die qua opbrengst de kosten van onze werkzaamheden dekken.

Informatie over woningontruiming

U kunt de specialisten van Walther woningontruiming inschakelen wanneer de te ontruimen woning of bedrijfsruimte gelegen is in de regio Delft, Den Haag, Rotterdam of Zoetermeer. Onze doelstelling is om zoveel mogelijk goederen een tweede leven te geven. Om deze reden werken wij nauw samen met regionale kringloopcentra. Mochten goederen niet hergebruikt kunnen worden, dan worden deze volgens de milieurichtlijnen afgevoerd en verwerkt. Wij dragen het milieu een warm hart toe.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor woningontruiming in de regio Delft, Den Haag, Rotterdam of Zoetermeer kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen. Bel: 085 – 0609666 of stuur een e-mail naar contact

Regel vandaag nog u woningontruiming!