Onze mensen leveren de woning bezemschoon op

Bent u voor een woningontruiming Den Haag op zoek naar een erkend woningontruiming bedrijf, dat geregistreerd is bij Handboek der Nederlanden en respectvol met alle goederen van een inboedel omgaat? Kies dan voor familiebedrijf Walther Woningontruiming uit Zoetermeer. Al vele jaren verzorgen wij woningontruimingen in Den Haag naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Bovendien onderscheiden wij ons ook op het gebied van tarieven die wij voor een woningontruiming Den Haag vragen en de wijze hoe wij met artikelen omgaan die een 2e leven verdienen. Wij lichten dat graag toe.

Woningontruiming Den Haag vaak gevolg omstandigheden

In de meeste situaties is een woningontruiming Den Haag het gevolg van een bijzondere omstandigheid. Helaas vaak negatief. Denk hierbij aan ziekte en overlijden van de (laatste) bewoner. Ons familiebedrijf kan u geheel ontzorgen. Hoe gaan wij te werk wanneer u met ons voor een woningontruiming Den Haag contact opneemt? Er wordt dan direct een afspraak met u gemaakt in de woning / zorgkamer die ontruimd dient te worden. Op basis van de omvang inboedel die ontruimd dient te worden en de eventuele restwaarde die een inboedel heeft, ontvangt u van ons een aantrekkelijke all-in offerte. Voor deze prijs wordt de woning op het afgesproken tijdstip bezemschoon opgeleverd zonder verrassingen achteraf.

Zekerheden en services bij Walther Woningontruiming

Wanneer u voor ons familiebedrijf kiest heeft u de garantie dat de inboedel, die niet hergebruikt kan worden, volgens de milieurichtlijnen door ons bij de milieustraat wordt afgevoerd. Als de inboedel meer waard is, dan de kosten van een woningontruiming Den Haag, dan doen wij de ontruiming zelfs gratis. Wanneer er een relevante restwaarde is, ontvangt u korting op de prijs die wij voor een woningontruiming Den Haag hanteren. Huisraad en artikelen die een 2e leven verdienen proberen wij zoveel mogelijk via kringloopcentra bij mensen te krijgen, die het hard nodig hebben. Wanneer u artikelen en goederen heeft, die tijdelijk opgeslagen moeten worden, kunt u hiervoor tijdelijk een meubelopslag container bij ons huren. Ook biedt Walther Woningontruiming de mogelijkheid om de oplevering voor u te verzorgen.

Informatie over woningontruiming Den Haag

U kunt de mensen van Walther woningontruiming 7 dagen per week bellen en inschakelen voor een woningontruiming Den Haag. Bel voor meer informatie: 085 – 0609666

Regel vandaag nog u woningontruiming!