De mensen achter Walther woningontruiming

De mensen achter Walther woningontruiming zijn vele jaren als vrijwilliger werkzaam geweest bij een regionale Kringloopwinkel in het Groene Hart van de Randstad. Bij het gratis afhalen van goederen kregen zij steeds vaker de vraag of zij ook woningontruimingen deden. Omdat zij dit op commerciële basis als Kringloopwinkel niet mochten doen zijn zij enkele jaren geleden gestart met Walther woningontruiming. En met veel succes.

Veel goederen krijgen bij Walther woningontruiming een tweede leven

Het uitgangspunt van de medewerkers van Walther woningontruiming is om zo veel mogelijk goederen een tweede leven te geven. Om dat waar te kunnen maken werken wij nauw samen met een aantal Kringloopwinkels. Voor opdrachtgevers van een woningontruiming of bedrijfsontruiming in de regio Delft, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer kan Walther woningontruiming een scherpe marktconforme prijs aanbieden.

Gratis woningontruiming tot hoge kortingen op ontruimingen

Zeker wanneer een inboedel of bedrijfsinventaris in een nieuwstaat verkeerd kunnen wij hoge kortingen op een woningontruiming of bedrijfsontruiming aanbieden. Wanneer de geschatte waarde van de goederen de kosten van een ontruiming overschrijdt kunnen wij zelfs een gratis woningontruiming aanbieden. Vraag daarom altijd bij Walther woningontruiming een vrijblijvende offerte aan.