Discrete en respectvolle spoedontruiming zorgkamer

Walther woningontruiming Delft Den Haag Rotterdam Zoetermeer

Wanneer een dierbaar familielid in een verpleegtehuis of zorgkamer komt te overlijden worden nabestaanden ‘ruw’ geconfronteerd met het feit, dat de woning binnen enkele dagen ontruimd dient te zijn. In de praktijk komen voorbeelden van zelfs 48 uur voor. Zeker wanneer er een sterke emotionele band met de overledene is en sprake van een grote zorgkamer zorgt dit voor problemen. Nabestaanden hebben alle tijd nodig om een mooie begrafenis of crematie te verzorgen. Walther woningontruiming kan in goed overleg met de verpleging binnen 24 uur een discrete en respectvolle spoedontruiming zorgkamer voor u verzorgen. Voorwaarde is wel, dat de zorgkamer binnen de regio Delft, Den Haag, Rotterdam of Zoetermeer gelegen is.

Spoedontruiming zorgkamer: Hoe gaan wij te werk?

U kunt voor een spoedontruiming zorgkamer 7 dagen per week telefonisch contact opnemen met telefoonnummer 06 1517 9315. Wanneer het u schikt wordt binnen 24 uur een afspraak gemaakt op het adres waar de spoedontruiming zorgkamer moet plaatsvinden. Indien mogelijk verzoeken wij u bij de verpleging te informeren hoe de zorgkamer ontruimd dient te worden en welke spullen eigendom zijn van het zorgcentrum. Denk hierbij aan sleutels e.d.

Tijdens onze afspraak nemen wij met u door welke goederen of spulletjes u wilt behouden. Mochten wij deze tegenkomen tijdens de spoedontruiming zorgkamer dan zorgen wij er voor dat deze alsnog voor u bewaard worden. Denk hierbij aan foto’s, verzekeringen e.d. Goederen en spulletjes die een 2e leven verdienen spelen wij zoveel mogelijk door aan regionale kringloopcentra. Wij leveren de zorgkamer of aanleunwoning binnen de gestelde tijd bezemschoon op aan de verpleging of aan uzelf.

Voor meer informatie over of een offerte voor een spoedontruiming zorgkamer in de regio Delft, Den Haag, Rotterdam of Zoetermeer kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen. Bel: 085 – 0609666 of stuur een e-mail naar contact

Regel vandaag nog u spoedontruiming zorgkamer!