Ons ervaren team staat 7 dagen per week voor u klaar

De ervaren mensen van Walther woningontruiming weten op welke zaken gelet moet worden bij een huis leeghalen Rijswijk. Het is hun dagelijkse werk. U heeft de zekerheid dat de oplevering van het huis aan alle eisen voldoet, die door een verhuurder zoals een woningbouwvereniging gesteld worden. U wordt als opdrachtgever(s) achteraf niet met onverwachte kosten geconfronteerd. Dat geldt ook voor het huis in Rijswijk leeghalen voor de verkoop. Wanneer een huis voor de verkoop leeg is gehaald kunt u ons inschakelen voor kleine reparaties, herstelwerkzaamheden en schoonmaakwerkzaamheden. Onze ervaring is dat deze zich snel terug ‘betalen’ in een hogere verkoopprijs.

Huis leeghalen Rijswijk ***** Service

De mate van tevredenheid van onze klanten in Rijswijk staat bij Walther woningontruiming hoog in het vaandel. Wij zijn trots dat wij voor onze werkzaamheden en tarieven door onze klanten in Google gehonoreerd worden met 5 ******.

Wat mag u als klant verwachten wanneer u voor een huis leeghalen Rijswijk kiest voor de mensen van Walther woningontruiming?

  • Een scherpe prijs voor een huis leeghalen Rijswijk
  • Het huis wordt op een afgesproken tijdstip leeggehaald
  • Een ontruiming geschiedt snel, discreet en efficiënt
  • Vakbekwaam personeel en modern materiaal zoals goederen lift
  • Inboedel die niet hergebruikt kan worden gaat naar de milieustraat
  • Goederen die een 2e leven verdienen gaat naar Kringloopcentra
  • Het huis wordt bezemschoon opgeleverd
  • U kunt gebruik maken van onze 5 ***** service

Vrijblijvende afspraak huis leeghalen Rijswijk

Walther woningontruiming is een erkend woning ontruimingsbedrijf in de regio Rijswijk. Wij zijn gespecialiseerd in het leeghalen van huizen, zorgkamers, aanleunwoningen en bedrijven. Ons bedrijf voert inboedel volgens de strengste milieueisen af en zorgt er voor dat goederen die een 2e leven verdienen zoveel mogelijk worden hergebruikt. Alle kosten zijn in onze offerteprijs opgenomen. Dus geen ‘verrassingen’ achteraf. Kies voor een huis leeghalen in Rijswijk daarom voor een erkende en voordelige specialist en bel: 085 – 0609 666.

Regel vandaag nog u huis leeghalen!