Wij ontruimen een woning discreet en met respect voor de overledene

Als een naast familielid overlijdt is dat een emotionele en vaak ingrijpende gebeurtenis. Zeker wanneer het een dierbaar familielid betreft. Wanneer de overledene de laatste bewoner van een woning is zal deze op (korte) termijn leeggeruimd moeten worden. In sommige situaties zelfs binnen 3 werkdagen. Het is dan ook niet vreemd dat veel nabestaanden hier emotioneel niet toe in staat zijn, omdat ze amper tijd hebben om het verlies te verwerken. Zeker bij grotere woningen kost dit veel tijd en weet men niet hoe men dit moet aanpakken. De mensen van Walther woningontruiming kunnen u volledig ontzorgen.

Huis leegruimen na overlijden: Hoe gaan wij te werk?

Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt willen wij graag samen met u een afspraak maken in de woning van de overledene. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij u attenderen op zaken waar u in eerste instantie niet aan denkt en aan spullen waar u of een van uw familieleden een emotionele band mee hebben. Tevens willen wij van u weten wat wij met de inboedel van de overledene moeten doen. Onze voorkeur is om goederen, die een 2e leven verdienen, zo veel mogelijk aan te bieden bij kringloopcentra in de regio. Wanneer wij samen met u door de woning zijn gelopen ontvangt u van ons een offerte.

Huis leegruimen na overlijden: de uitvoering en afhandeling

Wij kunnen de woningontruiming in zijn geheel voor u verzorgen, wanneer de woning binnen enkele dagen bezemschoon opgeleverd moet worden bij de verhuurder. Dit is vaak het geval bij zorgkamers en aanleunwoningen. Het enige dat u moet doen is de sleutel aan ons overhandigen en onze mensen zorgen voor een respectvolle en discrete woningontruiming.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een huis leegruimen na overlijden in de regio Delft, Den Haag, Rotterdam of Zoetermeer kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen. Bel: 085 – 0609666 of stuur een e-mail naar contact

Regel vandaag nog u huis leegruimen na overlijden!