Uw partner voor een efficiënte bedrijfsontruiming

Een geslaagde bedrijfsontruiming vraagt kennis van zaken

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf dat kennis van zaken heeft op het gebied van  bedrijfsontruimingen neem dan beslist contact op met Walther woningontruiming. Anders dan de naam doet veronderstellen hebben onze ervaren ontruimingsspecialisten de nodige ervaring met bedrijfsontruimingen in de regio Delft, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer. Zo hebben wij ervaring met het ontruimen van ateliers, bedrijfspanden, kantoorruimten, magazijnen en schoolgebouwen.

Een professionele bedrijfsontruiming is altijd maatwerk

Elke bedrijfsontruiming staat op zichzelf en is daarom altijd maatwerk. Wanneer u ons uitnodigt om een maatwerk offerte af te geven willen wij eerst uitvoerig kennis met u maken en tot in detail weten wat de status van de bedrijfsinventaris is. Zijn er onderdelen verkocht aan een of meerdere opkopers? Hoe dient de bedrijfsruimte opgeleverd te worden aan de verhuurder? Zijn er ‘verborgen’ materialen zoals asbest in het pand aanwezig waar we tijdens de bedrijfsontruiming rekening mee moeten houden? Wanneer met de bedrijfsontruiming kan worden begonnen en wanneer de bedrijfsontruiming afgerond dient te zijn.

Plan van aanpak bedrijfsontruiming

Wanneer alles helder is ontvangt u een gespecificeerde offerte op basis van de inventaris die ten tijde van het opstellen van de offerte aanwezig was. Na goedkeuring van de offerte plannen we in overleg met u een datum wanneer wij met de bedrijfsontruiming kunnen beginnen en wanneer we deze hebben afgerond. Voorwaarde is dat gedurende deze periode onze medewerkers te allen tijde het pand kunnen betreden. Goederen die een 2e leven verdienen zullen wij o.a. aanleveren bij Kringloopcentra in de regio, zodat mensen met een kleinere beurs deze kunnen aanschaffen.

Een bedrijfsontruiming is complexer dan een woningontruiming

Het is belangrijk dat duidelijk is hoe een verhuurder het pand opgeleverd wil krijgen. Mogen bijvoorbeeld systeemplafonds blijven zitten? Bij een bedrijfsontruiming gaat relatief veel tijd zitten in het vakkundig verwijderen van bekabelingen, stellingmaterialen en tussenwanden. Wij beschikken over de expertise om deze werkzaamheden uit te voeren.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor het ontruimen van een bedrijfsruimte in de regio Delft, Den Haag, Rotterdam of Zoetermeer kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen. Bel: 085 – 0609666 of stuur een e-mail naar contact

Regel vandaag nog u bedrijfsontruiming!