Wanneer gratis woningontruiming bij Walther woningontruiming

Professioneel en discreet een woning ontruimen is een vak op zich. Niet alleen dient een woning met de nodige zorgvuldigheid ontruimd te worden. Als ervaren en gekwalificeerde woningontruiming specialist in de regio Delft, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer weten we precies hoe de woning opgeleverd dient te worden. Kleine herstelwerkzaamheden vormen bij Walther woningontruiming dan ook een onderdeel van een woningontruiming. Wij zorgen er voor, dat de ontruimde woning aan de opleveringseisen van een verhuurder voldoen.

Ons uitgangspunt is om goederen een tweede leven te geven

Het uitgangspunt van Walther woningontruiming is om zoveel mogelijk goederen een tweede leven te geven. Wij werken daarom nauw samen met verschillende Kringloopcentra in ons verzorgingsgebied. Goederen die niet voor hergebruik in aanmerking komen voeren wij volgens de strengste milieurichtlijnen af, want het milieu is ons dierbaar.

Gratis woningontruiming of korting op marktconform tarief

Walther woningontruiming staat in de regio Delft, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer niet alleen bekend om haar discrete, snelle en professionele wijze van ontruimen. Ook kunnen wij aan opdrachtgevers opvallend aantrekkelijke tarieven aanbieden. Blijkt tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek op locatie, dat de waarde van de inboedel voor ons kostendekkend is, dan verzorgen wij de woningontruiming gratis. Ook kan het voorkomen dat wij een korting op het marktconforme tarief voor woning ontruimen aanbieden.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor het ontruimen van een woning of bedrijf in de regio Delft, Den Haag, Rotterdam of Zoetermeer kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen. Bel: 085 – 0609666 of stuur een e-mail naar contact

 

Regel vandaag nog u woningontruiming!