Herstelwerkzaamheden Walther woningontruiming

Herstelwerkzaamheden kunnen wij voor u verzorgen

Walther woningontruiming is gespecialiseerd in woningontruimingen en bedrijfsontruimingen in de ruimste zin van het woord. Als woningontruiming specialist bieden wij onze diensten aan in de regio Delft, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer. Bij Walther woningontruiming zijn herstelwerkzaamheden als het verwijderen van schroeven en spijkers uit muren alsmede het vullen van kleine gaatjes in de prijs inbegrepen.

Vraag een offerte aan

Opdrachtgevers van een woningontruiming of bedrijfsopruiming kunnen bij Walther woningontruiming voor een aantrekkelijke prijs ook grotere herstelwerkzaamheden laten verzorgen. Denk hierbij aan het herstellen van een muur die gedeeltelijk is weggehaald om van twee kamers een kamer te maken of het terugplaatsen van een radiator. Voorwaarde is wel dat u door ons een ontruiming heeft laten verzorgen.

Voor meer informatie over of een offerte in de regio Delft, Den Haag, Rotterdam of Zoetermeer kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen. Bel: 085 – 0609666 of stuur een e-mail naar contact

Regel vandaag nog u herstelwerkzaamheden!