Wij verzorgen een huisontruiming Rijswijk discreet en snel

Bij een huisontruiming moeten er veel zaken zorgvuldig geregeld worden, anders krijgt u als bewoner of familie vrijwel zeker met onnodige extra kosten te maken. Dat weten wij als erkend huisontruiming bedrijf in Rijswijk, omdat het ons dagelijks werk is. Bovendien is een huisontruiming Rijswijk een pittige lichamelijke klus die u niet moet onderschatten en gelden er strenge milieuregels voor de afvoer van huisraad die u niet wilt bewaren. Wij onderscheiden twee soorten huisontruimingen te weten:

  • huisontruiming in combinatie met verhuizing
  • huisontruiming als gevolg overlijden laatste bewoner

Huisontruiming Rijswijk in combinatie met verhuizing

Hiervan is sprake wanneer u als bewoner naar een kleinere woning of zorginstelling verhuist. In dit geval kunt u vanwege de beperkte ruimte slechts een klein gedeelte van de bestaande inboedel meenemen. Wij bieden u niet alleen onze deskundige diensten aan voor de huisontruiming Rijswijk, maar wij helpen u ook graag bij het in kaart brengen welke spullen u mee kunt nemen. Zeker wanneer u er alleen voor staat helpen wij u aan de hand van een checklist om te zien of u niets vergeten bent. Denk hierbij aan zaken als: de huur opzeggen, gas- water licht opzeggen of de meterstanden opschrijven, verzekeringen en instanties informeren etc. De mensen van Walther woningontruiming ontzorgen u volledig.

Huisontruiming Rijswijk als gevolg overlijden laatste bewoner

Walther woningontruiming wordt in Rijswijk meestal ingeschakeld wanneer een huis, flat of zorgkamer als gevolg van het overlijden laatste bewoner door de nabestaanden ontruimd dient te worden. De reden is, dat wij een huisontruiming Rijswijk voor de nabestaanden van de overledene discreet, snel en met respect voor de overledene volgens de richtlijnen van de verhuurder of de zorginstelling ontruimen. U krijgt als nabestaanden van de overledene dus niet met onaangename financiële verrassingen te maken. Ook kunnen wij bij huurwoningen voor u de sleuteloverdracht verzorgen. Huisraad die een 2e leven verdient, wordt bij kringloopcentra ingeleverd. Ook hier ontzorgt Walther woningontruiming u volledig.

Informatie over huisontruiming Rijswijk

U kunt de mensen van Walther woningontruiming 7 dagen per week bellen en inschakelen voor een huisontruiming Rijswijk. Bel voor meer informatie: 085 – 0609666

Regel vandaag nog u huisontruiming!