Huisontruiming Berkel en Rodenrijs discreet en snel

Bij een huisontruiming Berkel en Rodenrijs moeten er veel zaken zorgvuldig geregeld worden, anders krijgt u als bewoner of familie vrijwel zeker met onnodige extra kosten te maken. Dat weten wij als erkend huisontruiming bedrijf in Berkel en Rodenrijs, omdat het ons dagelijks werk is. Bovendien is een huisontruiming een pittige lichamelijke klus die u niet moet onderschatten en gelden er strenge milieuregels voor de afvoer van huisraad die u niet wilt bewaren. Wij onderscheiden twee soorten huisontruimingen te weten:

  • huisontruiming in combinatie met verhuizing
  • huisontruiming als gevolg overlijden laatste bewoner

Huisontruiming Berkel en Rodenrijs in combinatie met verhuizing

Hiervan is sprake wanneer u als bewoner naar een kleinere woning of zorginstelling verhuist. In dit geval kunt u vanwege de beperkte ruimte slechts een klein gedeelte van de bestaande inboedel meenemen. Wij bieden u niet alleen onze deskundige diensten aan voor de huisontruiming Berkel en Rodenrijs, maar wij helpen u ook graag bij het in kaart brengen welke spullen u mee kunt nemen. Zeker wanneer u er alleen voor staat helpen wij u aan de hand van een checklist om te zien of u niets vergeten bent. Denk hierbij aan zaken als: de huur opzeggen, gas- water licht opzeggen of de meterstanden opschrijven, verzekeringen en instanties informeren etc. De mensen van Walther woningontruiming ontzorgen u volledig.

Huisontruiming Berkel en Rodenrijs als gevolg overlijden laatste bewoner

Walther woningontruiming wordt in Berkel en Rodenrijs meestal ingeschakeld wanneer een huis, flat of zorgkamer als gevolg van het overlijden laatste bewoner door de nabestaanden ontruimd dient te worden. De reden is, dat wij een huisontruiming Berkel en Rodenrijs voor de nabestaanden van de overledene discreet, snel en met respect voor de overledene volgens de richtlijnen van de verhuurder of de zorginstelling ontruimen. U krijgt als nabestaanden van de overledene dus niet met onaangename financiële verrassingen te maken. Ook kunnen wij bij huurwoningen voor u de sleuteloverdracht verzorgen. Huisraad die een 2e leven verdient, wordt bij kringloopcentra ingeleverd. Ook hier ontzorgt Walther woningontruiming u volledig.

Informatie over huisontruiming Berkel en Rodenrijs

U kunt de mensen van Walther woningontruiming 7 dagen per week bellen en inschakelen voor een huisontruiming Berkel en Rodenrijs. Bel voor meer informatie: 085 – 0609666

Regel vandaag nog u huisontruiming!