Transparante werkwijze ontruimingen

Walther woningontruiming ontzorgt u volledig

Een woning- of bedrijfsontruiming gaat vaak gepaard met een negatieve gebeurtenis. Wij raden u dan ook aan om hiervoor een gespecialiseerd bedrijf in te schakelen, als Walther woningontruiming, dat deze werkzaamheden volledig voor u kan verzorgen. U kunt dan uw aandacht volledig op andere zaken richten.

Hoe gaan wij bij een woning of bedrijfsontruiming te werk?

Afspraak:

Wanneer u contact met Walther woningontruiming opneemt voor een vrijblijvende woning ontruimen offerte wordt er direct een afspraak met u op locatie gemaakt. Alleen dan zijn wij in staat om u direct een maatwerk offerte aan te kunnen bieden. Een inboedel die in nieuwstaat verkeerd kan namelijk van invloed zijn op de kosten van een woningontruiming. In sommige situaties kunnen wij aan klanten zelfs een gratis woningontruiming aanbieden.

Vaste prijs:

Nadat u heeft aangegeven wat uw specifieke wensen zijn en onze woningontruiming specialist heeft gekeken naar de hoeveelheid en kwaliteit van de inboedel krijgt u direct een maatwerk offerte aangeboden. Wanneer u akkoord gaat met deze offerte worden alle ontruimingswerkzaamheden voor dit bedrag gedaan. Dus geen verrassingen achteraf.

Datum woningontruiming:

Ook de datum van de woningontruiming wordt direct vastgelegd. Als opdrachtgever bent u verantwoordelijk dat wij op het afgesproken tijdstip in de woning of het bedrijf terecht kunnen. Wanneer dat niet het geval is bent u aansprakelijk voor de door ons gemaakte loonkosten. U kunt een geplande woningontruiming maximaal 48 uur van tevoren per e-mail annuleren via info@walther-woningontruiming.nl Ter bevestiging ontvangt u direct van ons een e-mail dat wij uw annulering ontvangen hebben.

Betaling factuur:

Bij Walther woningontruiming betaalt u de factuur pas, nadat alle woningontruiming werkzaamheden na tevredenheid zijn uitgevoerd. Dit geeft u als klant de zekerheid, dat de woningontruiming na volle tevredenheid en volgens afspraak is uitgevoerd.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor het ontruimen van een woning of bedrijf in de regio Delft, Den Haag, Rotterdam of Zoetermeer kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen. Bel: 085 – 0609666 of stuur een e-mail naar contact

Regel vandaag nog u woningontruiming!