Gratis woning ontruiming is bij Walther woningontruiming mogelijk

De aanleiding van een woning ontruiming is vaak het gevolg van langdurige ziekte, het overlijden van de laatste bewoner of een scheiding. De sfeer rondom een woning ontruiming is dan ook meestal bedrukt. Dit weten de ervaren woning ontruiming medewerkers van Walther woningontruiming Zoetermeer op basis van vele jaren ervaring. Wanneer u ons inschakelt wordt de woning ontruiming discreet, efficiënt en snel door onze mensen verzorgd, zodat de overlast voor de betrokkenen tot een minimum wordt beperkt.

Hoge kortingen op de kosten van een woning ontruiming

Voor het leegruimen van een woning en het professioneel afvoeren van de inboedel zijn kosten verbonden. Bij Walther woningontruiming variëren deze kosten aanzienlijk. Hoe kan dit? Als de meeste goederen uit een inboedel niet geschikt zijn om via een Kringloopcentrum verkocht te worden ontvangt u geen korting op de kosten van een woning ontruiming. Zijn echter veel goederen uit een inboedel geschikt om een 2e leven te krijgen, dan komt u in aanmerking voor hoge kortingen. Die kunnen zelfs oplopen tot een gratis woning ontruiming!

Na de woning ontruiming wordt de woning bezemschoon opgeleverd

Een woning ontruiming door de mensen van Walter woningontruiming houdt in, dat de woning leeg wordt opgeleverd en de muren zijn ontdaan van spijkers en schroeven. Ook de gaatjes worden gedicht. Bij Walther woningontruiming Zoetermeer bestaat ook de mogelijkheid om door onze mensen vloerbedekking te laten verwijderen en schoonmaak werkzaamheden te laten verrichten. Uw woning wordt dan bezemschoon opgeleverd. Dit wordt door verhuurders van woningen vaak geëist. U krijgt anders achteraf te maken met hoge kosten.

In welke regio is Walther woningontruiming Zoetermeer werkzaam

U kunt Walther woningontruiming Zoetermeer inschakelen wanneer de woning ontruiming plaatsvindt in de regio’s Delft, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer. Ons uitgangspunt is om zoveel mogelijk goederen een 2e leven te geven. Om die reden werken wij nauw samen met regionale kringloopwinkels in Delft, Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer. Wanneer goederen niet kunnen worden hergebruikt, dan worden deze volgens de milieurichtlijnen afgevoerd en verwerkt. Walther woningontruiming Zoetermeer draagt het milieu een warm hart toe.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een woning ontruiming kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen. Bel: 06 1517 9315 of stuur een e-mail naar contact

Regel vandaag nog u woning ontruiming!