Snel en discreet een woning leegruimen

Walther woningontruiming Zoetermeer is al vele jaren gespecialiseerd in het snel en discreet leegruimen van woningen in de regio Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer. Aan een woning leegruimen ligt meestal een treurige gebeurtenis aan ten grondslag. Denk hierbij aan het overlijden van de laatste bewoner of een vervelende scheiding. Zeker wanneer de laatste bewoner overleden is in een zorgkamer, verzorgingstehuis, aanleunwoning of huurhuis moet de woonruimte binnen 72 uur ontruimd zijn. Dit stuit vaak op onbegrip bij de naaste familieleden, maar dit heeft te maken met de grote wachtlijsten en de bedrijfsvoering. Het is dan ook goed voor te stellen, dat men als naaste familie de woning niet kan leegruimen.

Snel en discreet een woning leegruimen

Veel familieleden in de regio Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer doen voor een woning leegruimen een beroep op de dienstverlening van Walther woningontruiming Zoetermeer. Wij zijn gespecialiseerd in het snel en discreet woning leegruimen. Wij weten hoe we de woning aan een verhuurder op moeten leveren, zodat u achteraf als familie niet geconfronteerd wordt met hoge kosten. Tijdens de woning leegruimen verwijderen wij spijkers en schroeven uit muren. Gaatjes in muren worden door ons gedicht en kleine reparaties uitgevoerd. Ook deuren hangen wij netjes terug. Nadat wij dit gedaan hebben kunnen wij voor u de sleutels en overdracht naar de verhuurder verzorgen

U kunt ons 7 dagen per week voor woning leegruimen bellen

Voor woning leegruimen in de regio Zoetermeer, Den Haag, Delft en Rotterdam kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen. Zeker wanneer het een woning leegruimen betreft in een verzorgingstehuis zoals een aanleunwoning of zorgkamer. In dergelijke gevallen  kunt u ons het beste telefonisch benaderen via telefoon 085 – 0609666.

Regel vandaag nog u woning leegruimen !