Ontruiming met respect voor mens en milieu

Walther woningontruiming Zoetermeer kunt u als specialist inschakelen voor een ontruiming wanneer uw woning of bedrijfspand gevestigd is in de regio Delft, Den Haag, Rotterdam of Zoetermeer. Wij staan in de Randstad als ontruiming specialist niet alleen bekend om onze klantvriendelijke en discrete werkwijze. Ook de tarieven die wij voor een complete ontruiming in rekening brengen zijn zeer aantrekkelijk te noemen. Walther woningontruiming Zoetermeer geeft bovendien korting op het ontruiming tarief, wanneer de restwaarde van de inboedel de te maken kosten overschrijdt. En dat kan in sommige gevallen best oplopen.

Spoed ontruiming dient binnen 3 dagen plaats te vinden

Als een bewoner in een zorgkamer, aanleunwoning of zorgcentrum is overleden, dan bent u als naaste familie verplicht om de woonruimte binnen 72 uur ontruimd op te leveren. Om emotionele redenen schakelen veel mensen de ervaren en betrokken mensen van Walther woningontruiming in. Onze mensen verzorgen de ontruiming woning van de overledene in overleg op een tijdstip dat bij voorkeur geen familie aanwezig is. Dit voorkomt dat men met goederen van de overledene wordt geconfronteerd. Goederen die hergebruikt kunnen worden gaan naar een kringloopcentrum en de andere goederen naar de milieustraat.

Walther woningontruiming voor ontruiming woningen en bedrijven

Walther woningontruiming Zoetermeer kunt u inschakelen voor zowel het ontruimen van woningen als bedrijven. Voordat wij u een offerte voor een ontruiming aanbieden komen wij altijd eerst bij u langs. Dan inventariseren we samen met u wat en wanneer er ontruimd dient te worden en of er restwaarde in de inboedel aanwezig is. Is dat laatste het geval dan ontvangt u korting op de eventuele ontruiming. De prijs die u in de offerte krijgt aangeboden is vast. Geen onverwachte bedragen achteraf.

Voor informatie of een concrete offerte voor een ontruiming in de regio Zoetermeer, Den Haag, Delft en Rotterdam kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen. Bel telefoon: 085 – 0609666 of stuur een e-mail naar contact

Regel vandaag nog u ontruiming!