Gratis inboedel ontruiming bij Walther Woningontruiming is mogelijk

Wanneer de laatste bewoner van een woning niet langer zelfstandig kan blijven wonen of erger nog overleden is, dan zal de woning volledig ontruimd moeten worden. Anders zal de woning niet conform de huurovereenkomst opgeleverd kunnen worden aan de verhuurder of te koop worden gezet. Zeker wanneer sprake is van een huurwoning kunnen de kosten ronduit hoog zijn, wanneer u zich niet houdt aan de huurovereenkomst. U moet dan rekening houden met herstel kosten ter hoogte van enkele duizenden euro’s. De inboedel ontruiming service van Walther Woningontruiming Zoetermeer is wellicht een uitkomst voor u.

Inboedel ontruiming kost vaak veel meer tijd dan u denkt

Er komt het nodige kijken bij een inboedel ontruiming. Zeker wanneer u het niet gewend bent. De inboedel van de gehele woning moet opgeruimd en afgevoerd worden. Dus alle vloerbedekking moet eruit en alle spijkers en schroeven moeten verwijderd worden. En vanzelfsprekend moeten alle gaatjes dichtgemaakt worden. Bij een eengezinswoning moet u rekening houden met een kleine week werk. Zeker bij een overlijden van een naast familielid staat uw hoofd er niet naar. Daarom maken veel gezinnen gebruik van de inboedel ontruiming service van Walther Woningontruiming Zoetermeer.

Inboedel ontruiming service is voordeliger dan u denkt

Zeker wanneer de inboedel nog een restwaarde heeft is de inboedel ontruiming service van Walther Woningontruiming Zoetermeer voordeliger dan u denkt. Wanneer de restwaarde van een inboedel hoog is behoort een gratis inboedel ontruiming bij Walther Woningontruiming Zoetermeer tot de mogelijkheden. Ook wanneer de restwaarde van de op te ruimen inboedel nihil is, zal de prijs van een volledig verzorgde inboedel ontruiming u in positieve zin verrassen. Onder een volledig verzorgde inboedel ontruiming verstaan wij: Het ontruimen van de woning, het afvoeren van materialen die niet voor hergebruik in aanmerking komen (inclusief de kosten), vervoer van artikelen naar een kringloopcentrum en personeelskosten.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een inboedel ontruiming in de regio Zoetermeer, Den Haag, Delft en Rotterdam kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen. Bel: 085 – 0609666 of stuur een e-mail naar contact

Regel vandaag nog u inboedel ontruiming!