Snel en discreet een huis ontruimen is ons vak

Een huis ontruimen is zwaar werk. De mensen van Walther woningontruiming Zoetermeer weten als geen ander wat een huis ontruimen inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken. Zonder de juiste hulpmiddelen en transport is het letterlijk en figuurlijk een zware opgave. Zeker wanneer u niet gewend bent om het dagelijks te doen. Bovendien valt een huis ontruimen meestal samen met een negatieve gebeurtenis die uw aandacht en tijd vaak volledig in beslag neemt. Denk hierbij aan het overlijden van de laatste bewoner, ziekte waardoor de bewoner definitief naar een verzorgingstehuis moet verhuizen of een scheiding.

Een gespecialiseerd huis ontruimingsbedrijf inhuren is een uitkomst

 

Een bedrijf inhuren dat gespecialiseerd is in huis ontruimen als Walther woningontruiming Zoetermeer is dan ook een uitkomst. Zij weten hoe zij een huis ontruimen moeten en op welke punten zij moeten letten. Dit voorkomt problemen tijdens de overdracht van het huis aan de verhuurder en hoge kosten achteraf wanneer de verhuurder niet akkoord gaat met de staat waarin het huis wordt opgeleverd. Daarnaast weten onze mensen precies welke artikelen via een kringloopcentrum in aanmerking komen voor een 2e leven en welke niet. Artikelen die niet geschikt zijn voor hergebruik worden volgens de milieurichtlijnen door ons afgevoerd.

Nog meer voordelen van een huis laten ontruimen

Wanneer de waarde inboedel de ontruimingskosten, afvoerkosten en personeelskosten overstijgt komt u bij Walther woningontruiming Zoetermeer in aanmerking van een korting. In sommige situaties komt het zelfs voor, dat onze mensen gratis uw huis ontruimen. Naast het kostenaspect zorgen wij er voor, dat artikelen die hergebruikt kunnen worden een goede bestemming krijgen. Indien gewenst kunnen wij de overdracht van de sleutels aan de verhuurder verzorgen. Dit komt vaak voor bij zorgkamers en zorgappartementen die binnen enkele dagen opgeleverd moeten worden. Ook goederen die u graag zelf wilt behouden kunnen wij voor u opslaan dan wel naar een door u opgegeven adres brengen.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor een huis ontruimen kunt u 7 dagen per week contact met ons opnemen. Bel: 085 – 0609666 of stuur een e-mail naar  contact

Regel vandaag nog u huis ontruimen!