Beveiligde opslagcontainer Bleiswijk voor uw inboedel

Tijdelijk uw inboedel opslaan in een opslagcontainer kan bij Walther inboedelopslag Zoetermeer. U krijgt een 10 ft container tot uw beschikking die u zelf op onze locatie in Bleiswijk kunt vullen met uw inboedel. Wanneer u de container heeft gevuld wordt deze in uw aanwezigheid afgesloten met een gecertificeerd slot, waar u alleen de sleutel van krijgt. Daarna wordt uw container voorzichtig binnen geplaatst in een beveiligde en droge ruimte. Wanneer u weer wilt beschikken over uw inboedel maakt u een afspraak met de beheerder van Walther inboedelopslag Zoetermeer. Wanneer u de container niet langer nodig heeft, dient u deze leeg en bezemschoon op te leveren.

Wat zijn de maten van de container?

U huurt een 10ft container. De binnenmaten van deze container zijn: Lengte 2721 x Breedte 2334 x Hoogte 2276 millimeter.

10 ft container huurt u al vanaf 1 week!

Een opslagcontainer huren per week kost € 60,50 inclusief btw per week.

Een opslagcontainer huren per maand kost € 211,25 inclusief btw per maand.

Hoe werkt het?

U bestelt een opslagcontainer bij Walther inboedelopslag Zoetermeer. De opslagcontainer wordt op het door u gewenste tijdstip buiten op ons terrein neergezet. U kunt dan op uw gemak de container vullen met uw inboedel. Wanneer de container ingeladen is, doet u zelf de container op slot. U geeft ons een seintje en dan plaatsen wij de opslagcontainer in een beveiligde en droge ruimte. Wanneer u weer over uw inboedel wilt beschikken kunt u met de beheerder een afspraak maken. U belt hiervoor telefoonnummer: 085 – 0609666.

Voordelen Walther inboedelopslag Zoetermeer:

  • Vaste prijs, dus geen verrassingen achteraf
  • Telefonisch uw container laten klaarzetten
  • Veilige, droge en bewaakte opslag
  • De opslagcontainer is vanaf één week of langer te huur
  • Uw opslagcontainer beschikt over een uniek slot waar u alleen de sleutel van heeft
  • Maximale flexibiliteit qua huur. Klaar en wegzetten van uw opslagcontainer

Voor meer informatie kunt u ons 7 dagen per week bellen.

Regel vandaag nog u inboedelopslag!